Echipă

Ștefan Teișanu

Ștefan TEIȘANU

Director executiv al CCC din 2016, Ştefan Teişanu este un antreprenor cultural interesat de dezvoltarea comunităților.

Este președinte fondator al Fapte, organizație înfiinţată la Cluj în 2006 care creează proiecte educaţionale şi culturale în România şi Republica Moldova. Este şi preşedinte fondator al Nord, asociație de dezvoltare comunitară înfiinţată la Darabani, oraşul său natal, activă în România, Ucraina şi Republica Moldova.

A fost preşedinte al AIESEC Cluj-Napoca şi a pus bazele filialei locale a Junior Chamber International. În 2008 a fost numit de către Junior Achievement „Tânărul Antreprenor al Anului în România”. Alte premii și distincții: Premiul pentru Antreprenoriat (AIESEC Romania Alumni, 2009) şi Premiul pentru Contribuţia la promovarea culturii româneşti în lume (Cernăuţi, Ucraina, 2014).

Crezul său personal este că oamenii și orașele pot fi ceea ce îşi doresc să fie.

 

Rariţa ZBRANCA

Rarița Zbranca

Director de program al CCC, este expert cultural cu o experiență de 18 ani în management, curatoriat, cercetare și politici.

Interesată de rolul culturii în transformarea socială și dezvoltarea urbană, a primit ”Premiul pentru Management Cultural” din partea Administrației Fondului Cultural Național din România în 2015. Este directoare și co-fondatoare a Fundației AltArt, organizație dedicată metodelor experimentale în artă și societate, și co-fondatoare și primul președinte al Fabricii de Pensule, un spațiu colectiv independent pentru artele contemporane, în Cluj-Napoca.

Este implicată în dezvoltarea politicilor culturale în Cluj-Napoca (unde a coordonat elaborarea Strategiei Culturale), dar și la nivel național prin activitatea în Coaliția pentru Sectorul Cultural Independent și la nivel european în cadrul inițiativelor A Soul for Europe și European House for Culture. Este membră a consiliului director al rețelei Balkan Express, al Coaliției Sectorului Cultural Independent din România și al Federației Fabrica de Pensule. Rarița a contribuit în calitate de speaker și trainer la sute de forumuri profesionale, inclusiv conferințe de renume precum Conferința Berlin, Forumul Cultural European, întâlnirile plenare IETM și Congresul Cultural din Wroclaw.

 

 

 

Andi DAISZLER

Andi Daiszler

Manager de marketing al Centrului Cultural Clujean, este un creativ cu 10 ani de experiență de marketing, antreprenoriat și jurnalism. Pasionat de lucruri care pot face o diferență și implicat în zona de evenimente de pe piața clujeană. Absolvent al Universității „Babeș-Bolyai”, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, secția Jurnalism.

Din 2005 și până în 2016 a lucrat în presa centrală și locală, trecând prin redacții precum Monitorul de Cluj, Radio Cluj, One TV Cluj, Alpha TV Cluj, Prima TV și LOOK TV. Din 2011 este manager marketing și PR pentru Daisler Print House.

În 2015 a lansat Lights On, primul proiect de design în materie de amenajare a spațiilor urbane în preajma sărbătorilor de iarnă.

 

Alexandra HOȘTINĂ

Alexandra Hoștină

Specialist eveniment în cadrul Centrului Cultural Clujean, Alexandra este absolventă a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor și a Facultății de Istorie și Filosofie. A activat timp de 3 ani în Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB), unde a inițiat și coordonat mai multe proiecte și campanii pentru studenții de la nivel local și național și unde a fost președinte în anii 2015-2016. Momentan, este student masterand la specializarea Dezvoltare Regională Durabilă, din cadrul FSEGA.