Consiliu Director

<center>

<center>

Prof. Oana Bălan

Prorector al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”.
Oana M. Bălan (Academia de Muzică „Gheorghe Dima” - Director Relații Externe) expert în internaționalizare universitară, cadru didactic specializat în Management Artistic și Antreprenoriat Muzical, coordontor de proiecte europene de tip Lifelong Learning Program, membru în comisia natională de specialitate din cadrul MENCS (Domeniu Muzică, Arta Actorului, Coregrafie).

Emil Boc

Emil Boc, Primar al Municipiului Cluj-Napoca, este membru fondator al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, doctor în filosofie și distins cu Honorary Degree of Doctor of Laws de către Michigan State University, East Lansing , fost prim-ministru al României între anii 2008-2012 și deputat în Parlamentul României în legislatura 2000-2004.

Pr. Prof. dr. Ioan Chirilă

Ioan Chirilă, Președinte al Senatului Universității Babeș-Bolyai,  asigură comunicarea între Senat și Conducerea Universității, coordonează activitatea comisiilor de specialitatea ale acestuia, colaborează cu conducerea executivă a Universității pentru reprezentarea optimă a corpului didactic, a studenților și a personalului administrativ. Activează ca membru în mai multe proiecte, cum ar fi: International project Science and Religion in Romania: A Bridge Project, finanțat de Fundatia John Tempelton, USA, este director (și fondator) al Centrului de Studii asupra Orientului Mijlociu şi a Mediteranei, director și membru în granturi naționale și europene. 

Sorin Dan

Vicepreședinte al Clubului Francofon de Afaceri Cluj

Prof. Radu Munteanu

Radu Munteanu, Președinte de Onoare al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, este un dascăl care a modelat generaţii  de studenţi și un cercetător care coordonat colective  de cercetare cu care a adus României medalii de aur de la cele mai importante saloane de inventică din lume.

Irina Petraș

Preşedinta Filialei Cluj a Uniunii Scriitorilor din România din 2005 (www.uniuneascriitorilor-filialcluj.ro).

Critic literar, eseistă, traducătoare, doctor în litere. Fondatoare (1990) şi vicepreşedintă a Societăţii Culturale Lucian Blaga Cluj-Napoca (www.societateablaga.ro). Coordonatoarea Festivalului Naţional de Literatură, FestLit Cluj (https://festlitcj.wordpress.com/). Ordinul „Meritul cultural” în grad de Cavaler (2004); în grad de Ofiţer (2010).(www.irinapetras.ro)

Mihai Pop

Mihai Pop, Președinte al Fundației Plan B, este unul din fondatorii renumitei Galerii Plan B, cu sediul la Fabrica de Pensule, dar cu o galerie deschisă la Berlin.

Răzvan Rotta

Răzvan Rotta, Reprezentant al Lions Cluj-Napoca, este profesor de limba germană și fost guvernator de district în cadrul Clubului Lions.

Tudor Sălăgean

Tudor Sălăgean, Director al Muzeului Etnografic al Transilvaniei, istoric, specialist în  domenii de cercetare ca istoria și civilizația Transilvaniei medievale și moderne, cultură hegemonică și culturi subalterne, genealogie, hermetism și societăți secrete în istoria Transilvaniei, istorie sud-est europeană.

Prof. Univ. Dr. Ioan Sbârciu

Ioan Sbârciu, Președinte al Senatului Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca, unul dintre cei mai mari pictori contemporani. A îndeplinit şi funcţii administrative, Rector, Decan al Universităţii de Artă şi Design din Cluj-Napoca, dar înainte de a-şi îndeplini obligaţiile administrative a fost cel de numele căruia se leagă fenomenul numit “Şcoala de pictură de la Cluj”.

Prof. Dr. Univ. Vasile Stamatian

Vasile Stamatian, Reprezentant al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganudin Cluj-Napoca, este promotorul cercetării medicale de excepție, profesor universitar, șeful Clinicii de Ginecologie I din Cluj-Napoca, fondatorul primului cabinet de consultații-screening din țară și inițiatorul institutului de cercetări multidisciplinare, IMOGEN.

Dezső Szenkovics

Dezső Szenkovics, Reprezentant al Facultății de Științe și Arte a Universității Sapientia, este specialist în relații internaționale, politică exeternă și filosofie politică

Florin Țala

Reprezentant al Minorităților

Vákár István

Vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj

Arh. Ionel Vitoc

Ionel Vitoc, Președinte al Fundației Culturale Carpatica, este fondatorul Fundației și fondatorul revistei de cultură urbană „ORAŞUL”. De asemenea, deține diploma şi medalia DISTINCŢIA CULTURALĂ pentru contribuţii deosebite la promovarea culturii clujene, acordate de Academia Română.